четвер, 28 квітня 2011 р.

ХРИСТОС ВОСКРЕС :)

Із цією вісткою у цей Великий День Христового Воскресіння -  світло, радість, віра, надія і любов приходять до кожної охрещеної в ім’я Отця і Сина і Святого Духа людської душі, яка вірить в Господа нашого Ісуса Христа, як свого Спасителя і Відкупителя, і все навколо оживає. Християни по цілому світі із надземною радістю прославляють Христове Воскресіння. З глибини душі лунає великодня пісня: «небеса достойно нехай веселяться, земля ж, нехай радіє, нехай святкує увесь світ видимий і невидимий, Христос – бо, Воскрес – радість вічна!»
Дорогі парафіяни та прихожани нашого храму, від імені священиків, які співслужать у нашому храмі та усього церковного притчу, щиро вітаю вас із Великодніми святами. Ділюся духовно з вами цією вічною радістю – Христовим Воскресінням. Бажаю вам та вашим рідним, у кожній парафіяльній оселі, у цей «празників празник і торжество всіх торжеств» скріплення у вірі у воскреслого Спасителя та наше майбутнє воскресіння. Бажаю зростати в силі, щоденно переносити труднощі і терпіння з надією на кращу долю. Божий мир нехай поселиться у ваших серцях та душах. Великодньої радості бажаю усім священикам нашого храму та їхнім родинам, катехитам, учням парафіяльної катехитичної школи, церковному притчу, паламарям, дякам, сестрицям, усім робітникам, котрі своєю щоденною жертвенною працею дбають про велич і красу Божого храму та уможливлюють його повсякденну духовну працю. Вітаю усіх учителів гуртків, що займаються із дітьми при нашому храмі, вітаю членів парафіяльних молитовних спільнот, Марійської і Вівтарної дружин, Апостольства молитви, Молитовну сторожу, Архибратство Матері Божої Неустанної Помочі, спільноту «Матері в молитві», учасників хорів, молодіжного «У дзеркалі», дорослого «Єдність», дитячого «Веснівка». Особливо вітаю членів нашої парафіяльної спільноти «Віра і Світло», осіб з особливими потребами з майстерні «Лярш Ковчег».
Нехай Великдень стане для всіх нас святом добра і злагоди і плідної праці в ім’я розквіту нашої парафії, цілої УГКЦ та нашої України. Міцного вам здоров’я, духовного оновлення та Господнього благословення на многії літа.

Завжди молитовно з вами, отець Володимир Ольшанецький, адміністратор парафії та священики Храму Всіх Святих Українського Народу

Немає коментарів:

Дописати коментар